Motherboards button
Moederbord Series
Graphics Card button
Grafische kaart Series
Monitors button
Monitor Gamer
Mini PC button
Mini PC Series
Industrial PC button
Industriële PC Series
Server/WS button
Server/Werkstation Series
Loading

We use cookies to offer you a more personalized and smoother experience. By visiting this website, you agree to our use of cookies. If you prefer not to accept cookies or require more information, please visit our Privacy Policy.

FAQ

Als u precies weet waarover w vraag gaat dan kunt u een van deze categorieën kiezen. Categorieën:

Resultaten:
Q (Q&A-101|333): Waarom kan het systeem mijn HDDs niet detecteren bij een installatie van Windows XP?(1/1/2013)
A:Er zijn verschillende mogelijkheden die dit probleem kunnen veroorzaken, bekijk de volgende suggesties om uw systeem na te lopen.
1. Controleer of de SATA stroomkabel en SATA datakabel op het moederbord zijn aangesloten
2. Ga het BIOS scherm in, naar de "Advanced" pagina, en ga naar "Storage Configuration", stel de SATA modus hier in op [IDE].
Als u Windows XP in [AHCI] modus wilt installeren zult u, door de vereisten van Windows XP, eerst het SATA stuurprogramma moeten installeren, kijkt u in de volgende FAQ voor meer details.
Link: https://www.asrock.com/support/qa/TSDQA-45.pdf
3. Als u bovenstaande suggesties al heeft geprobeerd kunt u het beste uw SATA kabels en / of SATA poorten verwisselen ter verificatie.