Motherboards button
Moederbord Series
Graphics Card button
Grafische kaart Series
Monitors button
Monitor Gamer
Mini PC button
Mini PC Series
Industrial PC button
Industriële PC Series
Server/WS button
Server/Werkstation Series
Loading

We use cookies to offer you a more personalized and smoother experience. By visiting this website, you agree to our use of cookies. If you prefer not to accept cookies or require more information, please visit our Privacy Policy.

FAQ

Als u precies weet waarover w vraag gaat dan kunt u een van deze categorieën kiezen. Categorieën:

Resultaten:
Q (Q&A-89|297): Hoe is digitaal geluid (DTS5.1, Dolby5.1, DTS HD Master en Dolby True HD) via HDMI of SPDIF in te stellen?(11/1/2011)
A:Vereisten:
Besturingssysteem: Windows7, Vista SP2 of nieuwer.
Ontvanger / decoder: Onkyo TX-SR608 versterker (als voorbeeld), of gelijkwaardig.
Afspeel software: bijvoorbeeld DVD10 v10.0.2025.52, of andere geschikte afspeel software.

Instellingen:
1. Installeer alle stuurprogramma's van de support CD, bekijk hierna het "Apparaatbeheer" in het configuratiescherm, er zouden geen "!" of "?" in de lijst van apparaten moeten staan.

2. Open het Configuratiescherm en ga naar "Hardware en geluiden" -> Geluid.
Als u het geluid via HDMI wilt laten afspelen kiest u [HDMI output]
Als u het geluid via SPDIF wilt laten afspelen kiest u [Digital output]

*Verschillende moederborden/chipsets kunnen hier verschillende informatie weergeven, de bovenstaande afbeelding is enkel ter referentie.

3. Ga naar de geluidsinstellingen van uw applicatie.
Hier nemen wij Power DVD 10 als voorbeeld: Kies de luidspreker omgeving en uitvoer modes zoals u ze wilt hebben.

4. Zet uw decoder/versterker op de door u gekozen digitale ingang.

5. Stel het juiste geluid uitvoer type in op uw media / bron materiaal.

6. Hierna kunt u uw media / bron afspelen.